Головна » 2013 » Травень » 28 » Дорогы в Довгому, чи "Як убыйти ісю яму"
15:50
Дорогы в Довгому, чи "Як убыйти ісю яму"
 Як відомо, с Довге є прохідним, тобто з центри с. Довге можна проїхати в 3 напрямках як в нас кажуть "на Хуст", "на Іршаву" і "на Сваляву". Майже тому дороги в нас такі "заїжджені" і "просукані" Кой быв сніг - было їздити куды ни йшло...но як сніг ізыйшов - склалося такоэ враження що і асфальт  зійшов із ним разом... По дорогам стало опасно не то що їздити на машині, а і на "біциглях" уже не дуже убыйдеш.... а пішком як стромиш та майже нарас падеш.... Опасно у нишній час іти із дискотекы  молодьожи...щи дись и зубы не тяжко убити...)
   Старша чилядь каже "треба би нам такі дороги ги у Білорусіі бо там такі ги скло"... Ой наші дороги того точно ни видят скоро... наші ремонтники люблят платати кой пара йде...у дождьови...так ся майже май файно ліпит:)
   І вже в який раз я затрагую цю тему...Просто проїхавшись по селови - серце болит от того що видиш... село файноэ, хижі як "бабовкы" а по улици прійти ни мош...особенно типирь як дощ паде..та болото верх болота. А щи кой якиїсь летит та з розгону...у болото...а ти якрас біля того болота....)
Туй пару свіжих фото... Дякую за увагу..з вами была AdminSV.  чекайте на свіжі новини.Па-па.
 
 
Категорія: Новини в селі | Переглядів: 481 | Додав: AdminSV | Теги: дорога, Довгоє, ями | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *: